BEGÅR DU DENNE FEJL ?

Nyhedsbrev-4

DET ER SIMPELTHEN SÅ SVÆRT IKKE AT OPLEVE ET INDRE PRES ELLER DIREKTE STRESS DAGLIGT, I DEN VERDEN VI LEVER I I DAG.

Hvis man da har et arbejde, man går op i. Eller hvis man har nogle bekymringer enten økonomisk, kærlighedsmæssigt eller meningsmæssigt for den fremtid, der kommer.

Det er så let at komme ud af den grøft, hvor vi vågner med hurtigt hjertebanken mange morgener, hvis ikke hver morgen, og måske har svært ved at falde i søvn om aftenen, på grund af selv samme.

OG DET ER SÅ KLART!

Fordi vi så let har for lidt tid, til både at kunne nå, alt det vi gerne skal nå, og det der vil være godt at nå, nemlig at have sin hvilepuls på tæt hold flere gange om dagen.
Ligesom i sportsverdenen hvor vi ved, at cykkelrytteren der hurtigst kan få sin puls ned i “pauserne”, kan også præstere mere i “rykkene”.

MEN DET ER NÆSTEN UMULIGT AT GØRE FOR SIG SELV I DAGLIGDAGEN

Få pulsen ned, få navigeret og få nået sine ting på en måde, der føles godt, i stedet for på en måde der både gør, at vi føler os som og ligner en hængt kat igennem det..

KÆFT HVOR ER DET SVÆRT

Og det er virkelig noget alle dealer med det her. Nogle er bare mere bevidste omkring at mærke mistrivslen i kroppen end andre, fordi andre kan være præget af så stor begejstring og kick over det hurtige tempo, at selvom kroppen siger de samme ting, mærker man dem ikke som slidsomme eller dårlige. Hvilket de alligevel er på sigt.

RIGTIG DÅRLIGE FOR HELBREDDET. BÅDE DET PSYKISKE & DET FYSISKE.

Selv jeg, der arbejder med stress, og som er mester i at spotte og navigere andre ud af stress, rammer i perioder dagligt i så stort et pres, at mine fastgjorte autopiloter indenfor min egen stresshåndtering må sættes ud af værk, og en decideret krisehåndtering af mig selv må ske.

VÆRKTØJER JEG IDAG ER SÅ VANVITTIG TAKNEMMELIG OVER, AT JEG HAR FÅET IND I MIT LIV

Fordi jeg er et menneske, der har prøvet at ignorere den der konstant hurtige, dybe og høje hjertebanken, der næsten var min eneste tilregnelighed hver dag.

Ærligt kan jeg sige, at jeg aldrig ville kunne komme igennem mit liv uden de værktøjer. Værktøjer der hjælper mig til at navigere, når nødvendigt, og den bevidsthed på hvornår det er, hvad der sker, og hvor langt fra kanten jeg befinder mig.

Jeg kan se, jeg har gået i blinde før. Ja nærmest som et ufriviiligt spil russisk roulette, hvor jeg hver dag skød pistolen af for min tinding, uden at ane, hvad der denne dag i værste fald ville kunne ramme mig. Og pludselig gjorde det det.

OG DER SKAL JEG ALDRIG TILBAGE TIL IGEN. FOR JEG TROEDE IKKE, JEG SKULLE OVERLEVE DET. DYBT SERIØST

Mit 8 måneders stressknæk er det værste, jeg som kontrolmenneske har prøvet i mit liv. For jeg havde ingen kontrol lige pludselig. Over min krop, min puls, min søvn, mine tanker, mine følelser, min verden og min fremtid, oplevede jeg. Forfærdelig følelse.

Min eneste sikkerhed i denne her verden, der i perioder dagligt stadig kan udfordre mig er, at jeg har min bevidsthed og mine værktøjer på plads til at have stålfast kontrol på ikke at ende der igen. Og den sikkerhed ville jeg aldrig undvære.

SELV SAMME SIKKERHED VIL JEG GERNE GIVE DIG

Og jeg har forståelse for, at det kan være svært at overskue at tillære sig den viden og de værktøjer, der skal til for at få mere overskud, når man jo netop ikke har det. Og hvis følelsen af pres og det manglende overskud er kommet af enorme bekymringer på ikke vide, hvad fremtiden byder. Så kan det føles plat at bruge penge på sig selv, når man måske ikke aner, hvor længe de skal strække sig.

MEN JEG VIL NU ALLIGEVEL APPELLERE TIL FRA MIT INDERSTE TIL DIT INDERSTE, AT DU INVESTERER I DE HER VÆRKTØJER TIL DIG SELV

Så du ikke ligesom mig skal opleve, at du uden du anede det, spillede et spil dagligt russisk roulette, og pludselig går den af.

For at imødegå alle de der udfordringer, der føles som forhindringer for, hvorfor vi ikke lige får gjort noget ved det. Har ik tid, har ik råd, har ik overskud til at sætte mig ind i det. Så har jeg lavet følgende til dig med netop disse i tankerne.

NO STRESS YOURSELF

No stress yourself-3

Jeg har sat mig ned og indspillet 4 audio’er. En audio til hver af de 4 uger, forløbet går.

Her fortæller jeg dig, hvad jeg ville ønske, jeg havde vidst, og jeg giver dig præcis den viden, du skal bruge for at vide, hvor du er, hvilke symptomer du kan være rolige omkring, og hvilke du skal tage alvorligt – samt hvad du gør for at rykke dig selv ud af stressfaserne igen, hvis først du er gået ind i dem.

Jeg sætter dig ind i de 4 faser stress, som jeg ikke anede, der fandtes.

Jeg sætter dig ind i de 3 stressveje, som for mig er vigtige at kende, så jeg forstår, hvorfor jeg stresser.

Jeg sætter dig ind i, hvilke faktorer der virker stressforstærkende.

Og jeg giver dig alle trin for trin værktøjerne, som jeg dagligt ubevidst gør brug af, og i andre perioder helt bevidst krisehåndterende gør brug af. For at kunne leve et liv i No stress, mens jeg har firma at passe, ansatte at pleje, samt drømme, mål og ambitioner min sjæl længes efter at opnå.

Samt alle de emner dit liv meget vel kunne lide på nu. Søvn, kroppen, vægten, udfordringerne ved at leve sundt med træning og mad, parforholdet eller manglen på samme, familien og børnene. Samt den karriere og balancelinje som begge dele så gerne vil opnåes.

For hvad er de drømme og mål værd, for måske det hus, den familie, den bil, den feriebolig, det antal penge på kontoen osv. – hvis turen dertil har været så slidsom og hård, at alt man har haft kært, er ubevidst skubbet væk?

MAN HAR DET AD HELVEDES TIL, & LIGNER SIG EGEN VÆRSTE UDGAVE, NÅR MAN, NÅR DER.

For så at mærke, at det hellere skulle have taget 2 år mere, og føltes godt igennem vejen, så man stadig havde alt, og alle man har kært i sit liv, med sig derhen.

VI STARTER 1. MARTS 2015

DET ER ET GRUPPE ONLINE FORLØB, HVOR DU KUN HAR KONTAKT MED OS ANDRE, HVIS DU ØNSKER DET.
DU FÅR BLOT EN AUDIO HVER SØNDAG I 4 UGER, SOM DU SKAL LYTTE TIL.

OG JEG LOVER DIG, DU VIL MÆRKE, HVOR MEGET DET POTENTIELT VIL SPARKE RØV FOR DIG OG DIT LIV, HVIS DU TAGER DET JEG SIGER, TIL DIG.

JEG KAN IKKE GØRE DET HER BILLIGERE, NEMMERE ELLER BEDRE FOR DIG.

DERFOR ER DET OGSÅ NU, DU SKAL MED, FOR DETTE HOLD ER IKKE ET, DER ER PÅ PROGRAMMET FLERE GANGE I 2015.

HELT ÆRLIGT. GØR DET NU!

Det er så fantastisk viden du får dig her, der kan ændre hele den der slidsomme følelse, dit hængte udseende og dit liv.

Lad nu være med at udskyde det til senere, for sandsynligheden for at du glemmer det, og pludselig er det for sent, er så stor.

DER ER IKKE NOGET BEDRE, DER BLIVER IKKE ET BEDRE TIDSPUNKT, & DU ER PRÆCIS TYPEN, DER HAR BRUG FOR DET HER, SIDEN DU STADIG LÆSER MED.

Også selvom det som kontrolmenneske kan føles svært at erkende, fordi der bare føles styr på det. Ligesom jeg også følte, indtil jeg ikke kunne komme ud af sengen, læse mere eller være i min egen krop for technopulsen der havde taget over.

DET ER SÅ SMÅ TING, DER GØR DEN STORE FORSKEL, DET ENESTE MEN ER BARE, AT DU SKAL VIDE DEM.

Lad nu være med at lade det være dig. Og gør nu bare det her.

TILMELD DIG NU

For inderst inde ved du jo godt, du har brug for det. Og hvis ikke du har – (lad os antage det) – ja så har du i det mindste bare den viden med dig.

DET HER VAR DET KÆRLIGE SPARK, OG DET ÆRLIGE INDLÆG JEG SKULLE HAVE HAFT, DA JEG HAVDE BRUG FOR DET, UDEN AT HAVE INDSET DET.

DET ER ALT, JEG KAN GØRE. NU ER RESTEN OP TIL DIG.

FÅ DET HER. – 695 kr.

Kærligst

Sarabjörk

No Stress Akademiet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>