GAIA MARIA FORTÆLLER – JEG ER BLEVET EN MERE RUMMELIG MOR

Gaia Marias fortælling om uddannelsen

Skærmbillede 2015-02-04 kl. 06.22.13Gaia Maria Dahl

gaiamaria.dk

Karrierekvinde og selvstændig, mor, hustru, en humørbombe og utrolig comittet til at gøre alt rigtig godt.

Så godt faktisk, at præstationsstressen kan overtage, og et stressknæk blev resultatet.

På certificeringsaftenen blev hver deltager interviewet i deres oplevelse.

No stress mentor uddannelsen havde været en vild oplevelse for alle, og vi vidste, hvor meget de havde rykket sig, for det var tydeligt at se. Men de svar, de hver især viste sig at komme med, for hvad de egentlig havde taget med sig fra uddannelsen, lå langt dybere, end hvad jeg havde regnet med, No stress mentor uddannelsen ville give dem med i deres personlige rygsæk også. Ikke bare No stress rygsækken.

Og selvom jeg jo i virkeligheden godt vidste det, kom det bag på mig, hvor vildt det var, da jeg hørte deres ord.

– Sarabjörk / Ledende underviser på No stress mentor uddannelsen

Hvad har du fået ud af uddannelsen?

Jeg har fået det ud af uddannelsen, at jeg har fået en klarhed og utrolig skarphed på, hvem jeg selv er, og hvad jeg indeholder, og hvad jeg kan.

Jeg har fået den samme skarphed overfor at se, hvor folk taler fra, når de gør, som de gør, og taler, som de gør. Som jeg føler, har gjort mig sindssyg stærk.

Jeg har fået det ud af det, at jeg tør være autentisk i mange situationer, hvor jeg måske før ville have skjult nogle ting og dækket noget ind. Og har ligesom lært at være autentisk og lært, at det faktisk er nemmere at begå sig, hvis man er autentisk, fordi folk køber det nemmere og accepterer de ting, man nu har gjort. Feks. hvis jeg har begået en fejl, så at være autentisk omkring det i stedet for at pakke tingene ind.

Jeg har lært at få sat ord på en masse ting. En del vidste jeg måske i forvejen, men jeg har fået det i en anden indpakning, som har gjort det lettere for mig at spise beskeden og få det ind i mine celler på en anden måde. Og jeg er typen, der tager rigtig mange uddannelser, og som ikke har kunnet få nok. Og for første gang nogensinde står der ikke en ny uddannelse i kulissen, som jeg skal igang med nu. Og det er meget meget stort, og har faktisk været så stort, så selv min mand har sagt, at det her, det kan han mærke, er anderledes for mig.

Og det er ikke fordi, jeg har gået forfærdelig meget op i at læse stoffet og gøre de ting man skal, for sådan er jeg ikke, men det har bare rykket mig på en helt anden bevidsthedsplanet på en eller anden måde. Så på den måde har det været sindssygt godt.

Og så har vi været en fantastisk gruppe mennesker. Det teamwork vi har, det har bare været mindblowing. Helt sikkert. Det har været fantastisk. At være i en gruppe hvor man tør vise sin sårbahed, så meget som vi har kunnet og med Sarabjörk som rejseleder. Altså hun har jo været god til at støtte op om en, så man har turde at være sårbar og stå der og være autentisk. Så det har været lidt unikt i forhold til andre uddannelser, jeg har taget i hvertfald.

Hvad ville du sige til dem, der overvejer denne uddannelse?

Jeg vil helt klart anbefale denne her uddannelse til andre, fordi den rykker så meget, som den gør, den får sat ord på nogle ting og giver nogle konkrete værktøjer til nogle ting. Det er i forhold til No Stress Livsstilen, det er selvfølgelig i forhold til mig selv, og i forhold til at have klienter, men det er også bare i forhold til det at være mor feks. og bare det at være til og kunne begå sig i verden, i virkeligheden. Og også det at være menneske.

Det føler jeg faktisk, at den har givet mig nogle værktøjer til. Det har fået sat nogle brikker på plads, som gør, at jeg kan mærke, at jeg agerer anderledes.
Jeg er på en eller anden måde blevet mere rummelig, tænker jeg.

Hvad har gaven været for dig?

Gaven har for mig været at få synliggjort mine egne mønstre, få synliggjort hvad det er, der tricker mig, hvor det er, jeg stresser, og hvorfor det er, jeg gør det.

Jeg har fået forståelse for, hvilken type person jeg er, så hvorfor jeg gør, hvad jeg gør, og hvorfor andre gør, som de gør. Det har ligesom givet mig evnen til at stille mig et skridt ved siden af faktisk og lige analysere, hvad faen er det egentlig, der foregår. Både i mig selv, men også i situationer, som jeg måske er tilskuer til.

Så det har helt klart været en gave for mig.

Jeg kan faktisk se den udvikling, fra da jeg startede, hvor jeg stadig havde lidt stress, og så til nu hvor jeg kan se en forskel i den måde, jeg er mor på overfor mine børn, og den måde jeg er mor på overfor mit eget indre barn. Det har ændret sig. Ja jeg føler faktisk, jeg er blevet mere rummelig.
Og jeg er ellers meget kontant. Der er afregning ved kasse 1. Men jeg føler altså, at der er blevet plads til nogle andre ting. Nogle små nuancer, som ligesom kommer til udtryk på en anden måde idag.

Det er vel i virkeligheden noget med måske at have givet mig selv lov til at shine lidt, og finde min kerne. Og jeg kan mærke, at jeg føler mig meget klar i min energi. Jeg føler, jeg er blevet meget mere powerfuld på en eller anden måde. Og stærk. Så jeg er klar til at gå derud. Altså det synes jeg. Jeg føler virkelig, jeg er blevet stærk, samtidig med at jeg er blevet svag, hvis det giver mening. Fordi jeg tør gå derud. Så stærk og fintfølende tror jeg, det rette ord er. På samme tid.

TILMELD DIG UDDANNELSEN VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET HER

TILMELD DIG UDDANNELSEN HER

VIL DU LÆRE ALT DU SKAL VIDE, FOR AT KUNNE NAVIGERE DIG SELV OG ANDRE UDENOM STRESS?udd.katalog

Så starter hold 2015 på No stress mentor uddannelsen til foråret – og du kan tilmelde dig ventelisten til at få mere information her.

Vi vil elske at indvilge dig i alle hemmelighederne, og gøre dig skarp på at komme tilbage til livet. Noget vi selv har prøvet.

NYSGERRIG PÅ DE 4 STRESSFASER?

Hør Sarabjörk gratis forklare dig dem her.

Og du er også velkommen til at sende den til en ven, så vi får spredt det gode budskab.

VIL DU GERNE HAVE PERSONLIG HJÆLP & SPARRING TIL DIT NUVÆRENDE STÅSTED?

Så hjælper vi dig hjertens gerne videre med vores specialistviden.

Kontakt os her, og vi skal guide dig til din løsning.

SE STEMNINGSVIDEOEN FRA HOLD 1 PÅ NO STRESS MENTOR UDDANNELSEN

Se videoen fra certificeringsfesten på Hold 1 lige her og mærk stemningen.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>