PIA FORTÆLLER: JEG VILLE REDDE & FORSTÅ MIG SELV

Pias fortælling om uddannelsen:

Pia Løvengren

loevengrens.dk

Karrierekvinde, mor til to, hustru og super dygtig til alt hun gør.

Også til at knokle sig til et stressknæk, på vejen til resultatet.

På certificeringsaftenen blev hver deltager interviewet i deres oplevelse.

No stress mentor uddannelsen havde været en vild oplevelse for alle, og vi vidste, hvor meget de havde rykket sig, for det var tydeligt at se. Men de svar, de hver især viste sig at komme med, for hvad de egentlig havde taget med sig fra uddannelsen, lå langt dybere, end hvad jeg havde regnet med, No stress mentor uddannelsen ville give dem med, i deres personlige rygsæk også. Ikke bare No stress rygsækken.

Og selvom jeg jo i virkeligheden godt vidste det, kom det bag på mig, hvor vildt det var, da jeg hørte deres ord.

– Sarabjörk / Ledende underviser på No stress mentor uddannelsen

Hvorfor valgte du uddannelsen?Pia

Jeg tog uddannelsen, fordi jeg gerne ville redde mig selv, efter mit stressknæk.

Jeg ville forstå, hvad det var, jeg havde været udsat for, efter at have kæmpet i halvandet år med at komme tilbage fra knækket.

Jeg havde brug for at få sat formlen på: “Hvad var det, der var sket mig” Og lære at finde ud af hvad der var op og ned, og hvordan jeg kunne undgå at det skete igen.

Det var bevæggrunden for, at jeg valgte at tage denne uddannelse.

Og det har jeg opnået.

Jeg har endda reddet mig selv, i en grad, hvor jeg også tror på, at jeg kan redde andre.

Derudover har jeg bl.a også fået en masse redskaber til at kunne navigere i det at have stress, nu vi altid i en vis grad, vil blive udsat for det, i den verden vi lever i idag.

Hvad tager du med dig?

  • Konkrete redskaber
  • Øget indsigt i, hvem jeg er, og hvad jeg står for
  • Større indsigt også i den spirituelle verden, som havde lagt mig fjern
  • Udvidet mit mindset og min horisont for, hvad der kan virke for andre mennesker

Hvad var gaven for dig i uddannelsen?

Gaven var, at jeg fik sat formlen på, hvad stress er – og de værktøjer der gør, at jeg føler, at jeg kan navigere både den ene og den anden vej i stressfaserne. Ligeledes har jeg fået stor indsigt i, hvad der stresser mig, og jeg har lært mig selv meget bedre at kende, end jeg gjorde, inden jeg tog uddannelsen.

At få redskaber til at forstå hvorfor et givent symptom pludselig dukker op i en givent sammenhæng, er utrolig brugbart. Nu jeg selv var så lammet, da jeg gik ned med stress, at jeg ikke så det komme.

Husker følelsen af, at det kørte meget fornuftigt, og at det hele faktisk var ganske glimrende, lige indtil den dag man ikke kunne læse mere. Og det har været en meget skræmmende oplevelse. Så jeg havde virkelig brug for at få at vide, HVORFOR, HVAD OG HVORDAN – for ikke at komme dertil igen. Og det har jeg fået ud af det.

Det der med at forstå, hvad stress er, og hvad det er, der gør, at jeg bliver stresset, som den person jeg er. Og også at få indsigt i, hvad det er, der stresser andre personer.

Jeg har virkelig fået indblik i, hvad stress vil sige, på tværs af forskellige menneskelige situationer, livssituationer og livserfaringer. Og det er utrolig brugbart at tage med videre. Uanset hvad man skal beskæftige sig med.

Hvad vil du sige, til dem der overvejer denne uddannelse?

Hvis man kommer fra økonomverdenen, den faktuelle verden eller forretningsverdenen som jeg gjorde, så skal man være parat til at gå ind i det med et åbent sind. Og være fordomsfri i det nye der bliver lært.

Og hvis man gør det, samtidig med at man mærker efter på, hvad sin egen sandhed er, på de ord der bliver sagt. Så kan man få rigtig meget ud af det, i personlig udvikling og i værktøjer man kan bruge og give videre.

TILMELD DIG UDDANNELSEN VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET HER

Her hjælper vi dig uden om stress-12

NO STRESS MENTOR UDDANNELSEN HOLD 2015

Der er sat i støbeskeen til et fantastisk hold, med en ny og helt genial uddannelsesstruktur.

Du kan læse alle informationerne i uddannelseskataloget, som vi har lavet til dig her.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Inden din tilmelding er det rart for os og for dig, at vi har talt sammen.

Derfor har vi brug for, at du udfylder et elektronisk ansøgningsskema, så vi kender dine tanker, dine ønsker & din forudsætning for at søge optagelse på uddannelsen.

UDFYLD DIT ANSØGNINGSSKEMA HER.

SE STEMNINGSVIDEOEN FRA HOLD 1 PÅ NO STRESS MENTOR UDDANNELSEN

Se videoen fra certificeringsfesten på Hold 1 lige her og mærk stemningen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>