MICHELLE FRA HOLD 1 FORTÆLLER: JEG SAGDE MIT ARBEJDE OP!

Michelles fortælling om uddannelsen

FullSizeRenderMichelle Madsen

Tidligere bankrådgiver, kæreste, datter og sindssyg loyal, lyttende, støttende og hjælpsom.

Så hjælpsom over for alle andre, at den hun glemte at hjælpe, var sig selv – med et stressknæk som resultat.

På certificeringsaftenen blev hver deltager interviewet i deres oplevelse.

No stress mentor uddannelsen havde været en vild oplevelse for alle, og vi vidste, hvor meget de havde rykket sig, for det var tydeligt at se. Men de svar de hver især viste sig at komme med, for hvad de egentlig havde taget med sig fra uddannelsen, lå langt dybere, end hvad jeg havde regnet med, No stress mentor uddannelsen ville give dem med i deres personlige rygsæk også. Ikke bare No stress rygsækken.

Og selvom jeg jo i virkeligheden godt vidste det, kom det bag på mig, hvor vildt det var, da jeg hørte deres ord.

– Sarabjörk / Ledende underviser på No stress mentor uddannelsen

Hvordan har det været at gå på uddannelsen?

Det har været helt vildt at gå på den her uddannelse. Virkelig.

Det at komme til en uddannelse der har været så autentisk. Sarabjörk deler virkelig meget ud fra maven og hjertet – og ikke bare fra hovedet. Det at have været på en uddannelse som kører så meget på intuition og mavefornemmelse. Og det at hun deler så råt ud af sig selv, og den hun er. Det gør bare, at jeg har følt mig så meget mere tilpas i de omgivelser, der har været, og virkelig har kunnet være mig i det.

Jeg husker en dag, hun mødte op i skrigende gule bukser og pink bluse. Og det strider meget imod den der undervisningsregel for, hvad man skal have på. Og det gjorde bare lige, at jeg kunne eje mig selv lidt mere. At det behøver sgu ik at være så stift altsammen. Og det er meget den måde, hun kører det på. Det der med at man skal føle sig set, hørt og forstået. Og så bare slappe af i det.

Hun har stået helt råt og rent og bare delt ud fra hjertet af, istedet for powerpoints osv. Og det har jeg virkelig elsket, for det er der, at der sker noget magi. Så det har været vildt fedt.

Og det at have kunnet være med på et hold, hvor vi har stressknækket tilfælles, det har været en mega healing for mig. Og nu bliver jeg faktisk lidt rørt, for jeg kan om nogen føle mig alene. Så det at have været sammen med nogle mennesker, som bare har været samme sted, det har virkelig været så fedt.

Og vi kan få så meget ud af hinanden, og det har vi fået, trods alle vores forskelligheder. Vi har bare haft det her tilfælles. Så det har været nogle trygge rammer at være i. Virkelig!

Hvad har gaven været for dig?

Gaven i uddannelsen her har for mig været, at jeg har fundet ind til, hvem jeg egentlig er. Og jeg har egentlig altid dømt mig selv forkert. Men igennem den her uddannelse er det bare gået op for mig, at det er sgu helt okay at være mig. Med alt hvad det indebærer af gaver og lorte, altså – hele moletjavsen. Og det har denne her uddannelse virkelig åbnet op for, at det er der plads til. Og det giver jeg mig selv plads til nu. Både at være med de tunge følelser og juhuuu-følelserne. Og det hele i samspil.

Det har jeg ikke prøvet før. Så det har virkelig været en gave i det her. Og det har hun om nogen åbnet op for, at jeg er nået ind til det overhovedet. Som jeg har været mester i bare at lukke ned, i stil med “Nå men det er sådan her jeg SKAL være og det er FINT”. For det har jeg desuden været mester i, bare at tilpasse mig. Så bare det her med at opdage, at det er helt okay bare at være mig, med alt hvad det indebærer. Det har nok været min største gave i det her.

Hvad tager du med dig?

Jeg tager mange ting med mig. Jeg har lært super mange ting på denne her uddannelse, som jeg kan tage med videre, og som jeg kan gøre til mit eget på en eller anden måde.

Og det at vi på denne her uddannelse har fået lov til at mærke ind i: “Hvad er det, JEG er virkelig skarp på, og hvilken vinkel er jeg helt unik på?” Altså det har vi været inde og mærke ind i. Det der med hvad min unikke vinkel er. Og det har skabt noget klarhed på min vej fremad.

Mine brikker ligger ikke nødvendigvis helt klar lige nu, men jeg ved ligesom, hvad det er, jeg skal sigte hen imod. Og oven i det, har denne her uddannelse også åbnet op for, at jeg har sagt mit arbejde op. Og jeg er mega tryghedsnarkoman. Men jeg har sagt et arbejde op, som ikke længere gav mening for mig. Så det at turde tage de her spring og bare gå med det, der føles godt nede i maven. Det har denne her uddannelse virkelig også givet mig lov til og åbnet op for den del inde i mig, som tør at gå med den mavefornemmelse.

Selvom det hele måske virker fuldstændig vanvittigt. Når man gør noget stik imod det, man egentlig står for, som er tryghed, så det har den også åbnet op for. At turde tage så vildt et spring. Som på alle måder føles så rigtigt.

Hvis du skulle sige noget til dem der overvejer uddannelsen?

Jeg vil særligt anbefale Sarabjörk, hvis man brænder for let energi. Og en let måde at lære tingene på. Hun taler meget i billeder.

Hvis man overvejer at tage uddannelsen, så er det bedste råd bare at mærke efter. Gå ind og tjek hjemmesiden ud, videoerne, og mærk efter om du er til energien af både billeder, lethed, spiritualitet og et hovedmenneske med kasser, formler og facts på samme tid.

Hun er desuden vanvittig til at mærke ind i hver enkelt, der deltager på uddannelsen.

Man skal vælge den, hvis det mærkes rigtigt.

TILMELD DIG UDDANNELSEN VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET HER

Her hjælper vi dig uden om stress-12

NO STRESS MENTOR UDDANNELSEN HOLD 2015

Der er sat i støbeskeen til et fantastisk hold, med en ny og helt genial uddannelsesstruktur.

Du kan læse alle informationerne i uddannelseskataloget, som vi har lavet til dig her.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Inden din tilmelding er det rart for os og for dig, at vi har talt sammen.

Derfor har vi brug for, at du udfylder et elektronisk ansøgningsskema, så vi kender dine tanker, dine ønsker & din forudsætning for at søge optagelse på uddannelsen.

UDFYLD DIT ANSØGNINGSSKEMA HER.

SE STEMNINGSVIDEOEN FRA HOLD 1 PÅ NO STRESS MENTOR UDDANNELSEN

Se videoen fra certificeringsfesten på Hold 1 lige her og mærk stemningen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>