RENS DE SIDSTE STRESS-RESTER AF DIG

Det får du lov til på uddannelsen.

HappyNoget der er enormt vigtigt, så dit stressknæk ikke får lov til at sidde som en konstant byrde i dine celler, dine nervebaner, din hjerne og i hele din krop. Og give dig modvind på din fremadrettede vej, som du så nøje forsøger at gå dig.

10 ugers forløbet på uddannelsen:

uddannelsen er sommermånederne afsat til, at du kan afstresse dig selv igennem 10 ugers No stress forløbet.

Forløbet danner fundamentet i No stress livsstilen, hvor bevidstheden bliver hævet, stressfasen bliver spottet, og uge for uge får vi leveret og gået de skridt, som vil rense kroppen fri af stress. På den nænsomme måde der rykker os.

“Måden vi gør én ting på, gør vi typisk alting på.”

Og derfor er de mest varige ændringer altid startet ved at navigere i de helt små ting, og deraf følger de større naturligt med kort tid efter.

Det er det princip rådgivningen, og deraf 10 ugers No stress forløbet er baseret på, så det menneske der oplever sig værende presset af mangel på resourcer og energi, ikke skal stagnere og overvældes i vejen ud af stressen igen.

Noget jeg ofte ser, der kan ske indenfor dette fag, og som i min optik har fatale følger som konsekvens. Nemlig konsekvensen af at den der har brug for at komme fri af sin stress, ikke føler det muligt at gøre, selv med dem der skulle kunne hjælpe.

Og den følelse er smertefuld, og resulterer typisk i den helt store forkerthedsfølelse og dom imod sig selv.

“Hvorfor er det her ik muligt for mig, når det er for alle andre”

Resultatet bliver følelsen af modløshed, magtesløshed og deraf et øget stressniveau.

På uddannelsen har vi reserveret sommermånederne til dig

sommer

Juni, juli og august.

Til at du i ro og mag kan placere din sommerferie, der hvor det passer bedst for dig og din familie, mens du uge for uge i de øvrige uger læser op på, og gennemgår dine 10 ugers No Stress Livsstil. Bid for bid.

Igennem de 10 uger vil du mærke

  • at din energi bliver lettere og højere.
  • at din krop føles bedre, og de sygdomme/skavanker som din krop taler til dig med nu, vil naturligt blive skruet ned, og i mange tilfælde helt forsvinde.
  • at du får det naturlige overskud tilbage, som kræves, for at kunne have en sund sexlyst og mod på livet.
  • at din søvn bliver god igen, og at du føler dig ladet op og frisk til din dag.
  • at det bliver lettere for dig at sætte dine rammer og grænser, så de nærer dig. Så du ikke fortsat skal være bange for, hvordan din chef, din arbejdsplads, dine venner og familie eventuelt måtte kunne påvirke dig.
  • at du forstår hvilke af de 3 stressveje, som du oftest hiver dig, og hvorfor – og på denne måde blive fuldt bevidst om, hvornår du stresser, for at blive i stand til at kunne imødegå det.
  • at du forstår og får sat lys på de selvsaboterende mønstre, som fastholder dig i din høje puls og din evt. tilbagevendende stress. Så din indre verden bliver med ro, og din ydre verden vil spejle dig på det, fremfor det kaos det modsatte ofte bringer med sig.
  • at du bliver skarp på hvilken mad, træning og kosttilskud som afstresser dig, og hvilken der lige nu stresser dig. Så du på denne måde får et rigtig godt samarbejde med din krop. Hvilket du vil kunne se på dit udseende, da der ofte medfølger et betydeligt vægttab, nu kroppen bliver tryg i, at kunne slippe det fedt, den i utryghed lige nu holder på.
  • at du bliver effektiv og en haj til at prioritere, så du på den måde tager styrigen over din dag og ikke omvendt. Her får du nået de ting, du gerne vil. De ting som dit selvværd på mange måder læner sig op af, at du får gjort. Da det mest slidende herfor er, hvis ikke vi kan regne med de aftaler, vi laver med os selv.
  • at du får integreret hemmeligheden til ikke at hænge dig i småting, som lige nu kan vælte din verden, selvom du som sådan ikke kan gøre noget ved dem.

Med bl.a disse emner i din stresskuffert bliver du sej til din egen balanceline, og du forstår, hvordan dine ressourcer bedst skal placeres, hvordan de arbejder, så de arbejder for dig og ikke imod dig. Samt hvornår og hvordan du gør, når der skal navigeres.

stressfriDenne viden er reelt den mest værdifulde og virkningsfulde, jeg kan give dig

For heri ligger dit værktøj, til altid selv at kunne gribe fat i det lærte, spotte og navigere når du mærker, livet udfordrer dig igen. Hvilket det nok skal komme til at gøre over tid. Forskellen er blot, at du denne gang er modstandsdygtig, og ikke skal være bange for at vælte igen.

Du mestrer nemlig, at navigere dig selv, såvel som andre udenom, hvis du ønsker det.

På denne måde har du integritet som mentor

Fordi du selv har gået den vej, du eventuelt kommer til at guide dine kunder igennem.

Så du på den måde er den mentor og rådgiver, der kan sidde i fuld integritet, med energi, glæde og kontrol over dine hyppigste stressveje – og rådgive andre indenfor det, du selv har prøvet både faldet og løftet af.

Nemlig kerneværdien af at være No stress mentor

Med mig og dine medkursister i hånden kommer du derfor til at tage, hvad der måske kan betegnes som dit livs transformation. Det var sådan, det føltes for mig.

Og hvis ikke det er missionen her i livet, at tilrettlægge sig selv, sine rammer, sit liv og sin tilværelse så man har det rigtig godt. Ja så bliver det enormt slidsomt, og så forstår jeg faktisk ikke pointen med at være her.

Ubeslutsomhed er stressende

Så lad nu være med at dvæle i ubeslutsomhed på denne her.

Meld dig til, hvis du har ild på det, og kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at se, hvordan det gøres muligt for dig.

SPAR 5000 KR. NU

Inden 1. marts sparer du 5.000 kr. ved tilmelding.

Vi glæder os så meget, og håber stort, at kunne dele rejsen med dig.

Nu er der kun 1 spørgsmål tilbage: Er du klar til at komme tilbage til livet?

Venligste hilsner
No Stress Akademiet
Sarabjörk

TILMELD DIG UDDANNELSEN VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET HER

Her hjælper vi dig uden om stress-12

NO STRESS MENTOR UDDANNELSEN HOLD 2015

Der er sat i støbeskeen til et fantastisk hold, med en ny og helt genial uddannelsesstruktur.

Du kan læse alle informationerne i uddannelseskataloget, som vi har lavet til dig her.

SÅDAN TILMELDER DU DIG

Inden din tilmelding er det rart for os og for dig, at vi har talt sammen.

Derfor har vi brug for, at du udfylder et elektronisk ansøgningsskema, så vi kender dine tanker, dine ønsker & din forudsætning for at søge optagelse på uddannelsen.

UDFYLD DIT ANSØGNINGSSKEMA HER.

SE STEMNINGSVIDEOEN FRA HOLD 1 PÅ NO STRESS MENTOR UDDANNELSEN

Se videoen fra certificeringsfesten på Hold 1 lige her og mærk stemningen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>