ZENNA FRA HOLD 1 FORTÆLLER: JEG FØLER, JEG HAR FÅET TÆSK AF LIVET

Zennas fortælling om uddannelsen

Screen Shot 2015-02-06 at 20.36.34Zenna Louann

zennalouann.dk

Selvstændig, mor, kæreste, enormt farverig, rummelig og kærlig. Så rummelig at hun har ladet livet give hende en masse tæsk på hendes vej.

Så mange tæsk, at hun helt mistede troen på sig selv og et stressknæk var uundgåeligt.

På certificeringsaftenen blev hver deltager interviewet i deres oplevelse.

No stress mentor uddannelsen havde været en vild oplevelse for alle, og vi vidste, hvor meget de havde rykket sig, for det var tydeligt at se. Men de svar de hver især viste sig at komme med, for hvad de egentlig havde taget med sig fra uddannelsen, lå langt dybere, end hvad jeg havde regnet med, No stress mentor uddannelsen ville give dem med i deres personlige rygsæk også. Ikke bare No stress rygsækken.

Og selvom jeg jo i virkeligheden godt vidste det, kom det bag på mig, hvor vildt det var, da jeg hørte deres ord.

– Sarabjörk / Ledende underviser på No stress mentor uddannelsen

Hvad har du fået ud af uddannelsen?

Der er blevet skruet så meget på knapperne, så jeg virkelig er kommet hjem til mig selv. Og blevet meget skarp på at mærke, hvor jeg ryger over i stress, hvornår er det ubehageligt, og hvor skal jeg korrigere lidt, for at det føles rart og No stress.

Jeg synes også, jeg er blevet meget skarp på “HVEM ER JEG.” Meget mere end jeg var før. Og der hvor jeg før ik turde, og den del af mig der kan være bange for at gå ud feks. at holde foredrag. Den del af mig tør jeg godt holde i hånden nu og sige “SÅ, nu går vi ud sammen og gør det.”

Så jeg har lært at springe nogle rammer og gå efter mine drømme, hvor jeg før kun havde drømmene. Og kun turde have drømmene oppe i hovedet. Så tør jeg virkelig også nu at gå efter dem. Og gå vejen. Mens jeg føler mig tryg med det, i stedet for at være bange for det.

Uddannelsen har skruet så meget på min selvtillid, at jeg virkelig har fået jordforbindelse, og er kommet hjem til mig selv. Og jeg kan mærke, at livet ikke byder mig noget, jeg ikke kan gå igennem nu. Fx. vil jeg gerne være selvstændig, så jeg kan hjælpe andre mennesker. Og det er jeg nu overhovedet ikke bekymret for.

Jeg er klædt så godt på, fordi vi der tog uddannelsen, både skulle have haft prøvet at være knækket med stress selv, og bagefter går vi så på uddannelsen alle skridtene igennem, som vores klienter skal udsættes for.

Så jeg har både fået den faglige viden på, men også mærket på egen krop hvad det gør, når vi går de her ting igennem. Hvilket for mit vedkommende gør mig rigtig tryg, og gør, at jeg tænker: Waauuu, jamen det er jo det nemmeste, letteste og sjoveste i hele verden at hjælpe de her mennesker. De kan få lov til at gå efter drømmene, mærke boblerne, mærke dem selv, og få lov til kende sig selv godt nok til at sige “okay, her føles det ikke så godt, så her skal skrues på knapperne og navigeres lidt. Eller mærke, hold da op, det her giver bare bobler – og så er jeg jo på rette vej, for så er det det rigtige, jeg gør.

Hvad kan man bruge uddannelsen til?

Virkelig at komme hjemme til sig selv. Få skruet på de rigtige knapper. Så vi er på det rette spor hele tiden.

Hvad er gaven i uddannelsen?

Jeg har været mange vanvittige ting igennem i løbet af mit liv, og føler, at jeg har fået tæsk af livet. Så jeg har gået med mange følelser af, ikke at turde det, andre tør, ikke at være lige så dygtig som andre, ikke at være lige så klog. Det her kan jeg ikke-følelsen. Og især den der følelse og stemme der har fortalt mig, at jeg ingenting var værd. Og at jeg ikke havde noget at byde på. De følelser har jeg haft meget i mit liv, og dem har jeg virkelig fået malet til jorden. Og siger nu, “Hold da op, jeg er en ufattelig powerfuld kvinde, der godt kan de her ting. Og som både har rigtig meget at byde på og rigtig meget at give.”

Så det har været en rigtig stor gave for mig. At mærke hvor værdifuld jeg er, og forstå hvor mange gaver jeg har at give, både til mig selv og til verden.

Hvad ville du sige til andre, der overvejer denne her uddannelse?

Hvis man virkelig har brug for aldrig at ryge ud i et stressknæk igen, så er denne her uddannelse alle pengene værd. Fordi man bliver klædt så meget på, at man aldrig kommer til at ryge derud igen. Man kommer så meget i kontakt med sig selv, at du kan mærke lige så snart “Hov, nu går jeg ud over mine egne grænser. Nu skal jeg lige skrue lidt ned, og jeg skal lige gøre sådan her og sådan her, og så er jeg på rette spor igen”

Og der hvor man er usikker nu, det får man arbejdet igennem. Så den usikkerhed vil være væk. Den sårbarhed man måske ikke turde kigge på, den tør man pludselig godt kigge på. Og også omvendt.

Den powerfulde side som man måske ikke turde at slippe løs, den tør man lige pludselig også at slippe løs.

TILMELD DIG UDDANNELSEN VED AT KLIKKE PÅ BILLEDET HER

TILMELD DIG UDDANNELSEN HER

VIL DU LÆRE ALT DU SKAL VIDE, FOR AT KUNNE NAVIGERE DIG SELV OG ANDRE UDENOM STRESS?udd.katalog

Så starter hold 2015 på No stress mentor uddannelsen til foråret – og du kan tilmelde dig ventelisten til at få mere information her.

Vi vil elske at indvilge dig i alle hemmelighederne, og gøre dig skarp på at komme tilbage til livet. Noget vi selv har prøvet.

NYSGERRIG PÅ DE 4 STRESSFASER?

Hør Sarabjörk gratis forklare dig dem her.

Og du er også velkommen til at sende den til en ven, så vi får spredt det gode budskab.

VIL DU GERNE HAVE PERSONLIG HJÆLP & SPARRING TIL DIT NUVÆRENDE STÅSTED?

Så hjælper vi dig hjertens gerne videre med vores specialistviden.

Kontakt os her, og vi skal guide dig til din løsning.

SE STEMNINGSVIDEOEN FRA HOLD 1 PÅ NO STRESS MENTOR UDDANNELSEN

Se videoen fra certificeringsfesten på Hold 1 lige her og mærk stemningen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>